Ansatte

Yvette Skibrek HvervenAdministrasjon
Jeg jobber som ansvarlig på delta i tillegg som resepsjonsansvarlig på Vikersund Bad. Har tidligere vært instruktør på Delta i forskjellige timer som Step/styrke, Zumba og Aktiv Aqua.

Guro Hansen HelskogGruppeinstruktør
Instruktør i StepCore&Stretch

Jeg har en allsidig bakgrunn, der forebyggende fysisk og psykisk helsearbeid utgjør en av flere pilarer. Blant annet har jeg vært hospitant i fagene i anatomi, fysiologi og medisin på Norges idrettshøgskole, tatt instruktørutdanningene Gymnastikk i tiden – Norges gymnastikk- og turnforenings instruktørkurs og Sats instruktørkurs, samt deltatt i nasjonale og internasjonale instruktørsamlinger. Videre har jeg utviklet «Grunnkurs i aerobic- teori og praksis for instruktører» for Norges gymnastikk og turnforbund og Norske Studenters Idrettsforbund.

Turid Stærkebye-EllingsenGruppeinstruktør
Instruktør i Sykkel, Styrke, Tabata og Bootcamp.
Lisa Erlanda Tangerud
Lisa Erlanda TangerudGruppeinstruktør
Instruktør i CardioMove og Aktiv Aqua.

Mitt navn er Lisa Erlanda og jeg er utdannet personlig trener og ernæringsveileder ved universitet i Sørøst-Norge.
Jeg har et brennende engasjement for hvordan vi mennesker fordeler energien vår i løpet av hverdagen. Jeg har tro på mental trening, fysisk aktivitet og riktig kosthold som nøkkel til suksess. I hverdagen jobber jeg som lærer, i tillegg til at jeg utfører relaterte kurs, instruktøroppdrag, veiledninger og foredrag for medlemmer og bedrifter her på Delta treningssenter. På mine PT- og gruppetimer er jeg opptatt av en universell utforming av timene, jeg ønsker at alle og enhver skal få oppleve mestringsfølelse fra sitt utgangspunkt.

«En hverdag som gir deg energi, er en hverdag vi ikke bør være foruten!»
– Lisa Erlanda

Thomas Hovde Marthinsen
Thomas Hovde MarthinsenGruppeinstruktør
Instruktør i Aktiv Aqua.

Jeg har gjennomført basseng instruktør kurs. Har vært instruktør i flere år, og trives godt med dette. Jeg er opptatt av at alle som deltar på timen skal føle seg velkommen. Målet for timen er å gi alle en god og variert treningstime.

Tatsiana Stenmo
Tatsiana StenmoGruppeinstruktør
Instruktør i Aktiv Aqua og Aqua Yoga.
Kristine Helskog
Kristine HelskogGruppeinstruktør
Vikarierer som instruktør i StepCore&Stretch
Ingvill MovikenGruppeinstruktør
Instruktør i Yoga og Kjernekraft.
Melissa Olsen
Melissa OlsenGruppeinstruktør
Instruktør i CoreMove, Yoga, Kjernekraft og Aktiv Aqua. Er en energisk og glad jente som brenner for en god fysisk/psykisk helse og en balansert livsstil.
Anna Mårtensson
Anna MårtenssonGruppeinstruktør
Instruktør i Bootcamp og Kjernekraft.

For meg er trening og helse en lidenskap jeg elsker å formidle gjennom jobben som PT og gruppeinstruktør. Jeg har vært aktiv innen breddeidrett hele livet, og har erfaring fra toppidrett løping. Utover PT utdanningen har jeg flere sertifiseringer og kurs, blant annet innen funksjonell trening, og tar nå en bachelorgrad i livsstilsendring og folkehelse.

Cathrine Hovde
Cathrine HovdeGruppeinstruktør
Instruktør i aktiv aqua.

Jeg har vært aktiv i idrett i mange år, og gjennomført flere kostholds kurs.
Trening og kosthold synes jeg er viktig for å opprettholde en sunn og bra livsstil.
Jeg ønsker at du skal nå ditt mål med treningen, enten det er for å gi alt du har eller kun for å ha det gøy!