Personlig trener

Dette er noe av det din Personlig trener kan hjelpe deg med:

  • Skreddersydd treningsopplegg for dine behov og mål
  • Hjelp til å sette relevante mål, og en konkret plan for å nå dem
  • Hjelp til å nå målene raskere
  • Effektiv treningstid
  • Tips om nye måter å trene på og utvikle kroppen
  • Hjelp til et bedre kosthold
  • Redusert risikoen for skader

En personlig trener vil hjelpe deg med treningen uansett hvilke mål og hvilken erfaring du har. Vi har flere forskjellige produkter som dekker dine behov – kortere eller lengre tid, alene, i en gruppe eller med en venn.

 

Lisa Erlanda Tangerud
Lisa Erlanda TangerudPersonlig trener, Tlf 99587044
Mitt navn er Lisa Erlanda og jeg er utdannet personlig trener og ernæringsveileder ved universitet i Sørøst-Norge.
Jeg har et brennende engasjement for hvordan vi mennesker fordeler energien vår i løpet av hverdagen. Jeg har tro på mental trening, fysisk aktivitet og riktig kosthold som nøkkel til suksess. I hverdagen jobber jeg som lærer, i tillegg til at jeg utfører relaterte kurs, instruktøroppdrag, veiledninger og foredrag for medlemmer og bedrifter her på Delta treningssenter. På mine PT- og gruppetimer er jeg opptatt av en universell utforming av timene, jeg ønsker at alle og enhver skal få oppleve mestringsfølelse fra sitt utgangspunkt.

«En hverdag som gir deg energi, er en hverdag vi ikke bør være foruten!»
– Lisa Erlanda

Oda LindboPersonlig trener, Tlf 90951237
Jeg er utdannet personlig trener, fysioterapeut, kostholdsveileder og har i tillegg flere sertifiseringer innen trenerrollen i friidrett og håndball.

Mitt ønske er at enda flere skal finne gleden av å være i aktivitet, uansett forutsetning, form eller mål.

Med min bakgrunn som fysioterapeut står jeg godt rustet til å ta hensyn til eventuell skade eller sykdom gjennom oppfølgingen og skreddersy tilbudet hva gjelder kosthold og trening. Jeg er samtidig svært opptatt av god teknikk, samt prestasjonsfremmende og skadeforebyggende trening, uansett om du skal prestere på en idrettsarena eller på jobb.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale!

fysioterapeut.odalindbo@gmail.com

Anna Mårtensson
Anna MårtenssonPersonlig trener, Tlf: 469 24 215
For meg er trening og helse en lidenskap jeg elsker å formidle gjennom jobben som PT og gruppeinstruktør. Jeg har vært aktiv innen breddeidrett hele livet, og har erfaring fra toppidrett løping. Utover PT utdanningen har jeg flere sertifiseringer og kurs, blant annet innen funksjonell trening, og tar nå en bachelorgrad i livsstilsendring og folkehelse.

På mine PT- og gruppetimer brenner jeg for å skape treningsglede og mestring hos hver kunde. Timene tilpasses alltid slik at alle kan delta, uansett utgangspunkt – enten du ønsker en utfordrende økt eller en trygg og rolig tilnærming. Å finne en balanse i hverdagen som hjelper deg å oppnå dine mål står sentralt i mitt arbeid. Morsom og effektiv trening i kombinasjon med mentale verktøy er det som skal til for å gjennomføre trening over tid. Her mener jeg at vi sammen kan finne oppskriften på suksess for deg.

Ta kontakt:
E-post: annam@hotmail.no
Telefon: 469 24 215