Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://deltatreningssenter.no

Nettsiden eies av Vikersund Bad Rehabiliteringssenters AS og ble opprettet av Gry Finsrud. 

Spørsmål og henvendelser kan sendes til: post@vikersundbad.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Kommentarer er som standard deaktivert på innlegg, men aktiveres i tilfeller hvor det er hensiktsmessig.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Kontaktskjemaer

https://deltatreningssenter.no bruker Contact Form 7 sitt kontaktskjema. Når besøkende bruker kontaktskjema sendes informasjonen gitt inn i kontaktskjemaet som en e-post til en postboks med begrenset adgang. Navn på avsender, e-postadresse, emne og innhold er informasjonen som fremkommer i e-posten. 

I tillegg lagres tidsstempel, IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for “Husk meg”, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Når du besøker https://deltatreningssenter.no bruker vi et verktøy, Google Analytics, for å analysere din bruk av nettsiden. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i avidentifisert og aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som IP-adresser. 

Behandlingsgrunnlaget for dette er personvernforordningen artikkel 6 nr 1 f), som tillater behandling av opplysninger som er nødvendig for å ivareta en berettiget interesse som veier tyngre enn hensynet til den enkeltes personvern. Den berettigede interessen er å forbedre våre tjenester.

Hvem vi deler dine opplysninger med

https://deltatreningssenter.no bruker utvidelser som kan samle inn opplysninger via informasjonskapsler om den besøkendes språkpreferanser, IP-adresser og nettleserversjon. Det gjøres for å forbedre tjenestene og unngå misbruk av tjenestene. Nedenfor er liste over utvidelsene med lenke til utviklernes personvernerklæringer.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Ved bruk av kontaktskjema lagres informasjonen gitt inn i kontaktskjema kun i en e-post med begrenset tilgang. E-posten lagres i inntil 6 måneder etter forespørselen er besvart, for å ivareta behov relatert til oppfølgingsspørsmål. 

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Din kontaktinformasjon

Spørsmål og forespørsler relatert til personvern kan sendes til: post@vikersundbad.no 

Tilleggsinformasjon

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Vi tar personvern på alvor. Vi samler kun inn informasjon som er nødvendig for opprettholdelse og forbedring av våre tjenester. For å begrense mengden informasjon vi innsamler, er blant annet kommentarfelt og brukerkonto deaktivert

Våre rutiner for datalekkasjer

Ved mistanke om datalekkasje vil det gjennomføres en kartlegging av risiko og omfang. Påvises det datalekkasje vil informasjon bli gitt til de rammede og avvik meldes inn til datatilsynet. Ved grove tilfeller av datalekkasje blir saken meldt inn til politiet.